Har du noget på hjertet

0

Af Flemming Kjærsdam, Digitalt
Digitalt, Danmarks online medie inden for kunstig intelligens, softwarerobotter, IOT/smart city, blockchain, AR/VR og digital transformation vil gerne åbne op for eksterne bloggeres indlæg inden for vores stofområder.
Digitalt har allerede etableret et netværk af bloggere, som bidrager med personlige blogs. Men redaktionen har den holdning, at vi godt kan bruge flere. Ikke bloggere, der forsøger at sælge egne produkter eller services, men bloggere som har noget på hjertet og gerne vil dele erfaringer.

Digitalt er selvfølgelig et redaktionelt medie med journalistik. Men dygtige bloggere er eksperter inden for et givet område.

Vores målsætning er at få relevante blogs ude fra ”marken”, og at I vil dele oplevelser og erfaringer fra projekter, business cases, løsninger som er i brug.

I skal ikke kompromittere jer selv eller jeres kunder eller rådgivere, men alene give det videre, som I mener andre kan lære af eller emner, som I mener er væsentlige at formidle.

Når Digitalt ønsker at etablere et netværk af bloggere, er det selvfølgelig for at få stof, som vi ikke selv er i stand til at producere og som vi mener er relevant for vores abonnenter.

Så der er taletid forude. Har du interesse i at blive blogger på Digitalt. Så skriv en mail til fk@digitalt.dk

Mailen må gerne fortælle lidt om hvilket emne, du gerne vil skrive om og hvordan de bidrager.

Så tager vi en snak.

I ønskes alle en god sommer.

Næste blog på digitalt.dk er onsdag den 7. august.

Tidligere artikelSejlende IOT-drone som skraldemand i Aarhus Havn
Næste artikelHvornår mon marketing bliver digitaliseret?