22-04-2024
ForsidePodcastsBrain+: Digital kur mod hjernesygdomme

Brain+: Digital kur mod hjernesygdomme

Spilletid: 19 minutter.

Brain + er en ung dansk virksomhed, der er i gang med at udvikle en digital kur mod hjernesygdomme.

En af medstifterne Kim Baden Christensen fortæller om virksomhedens nylige børsnotering og hvilke muligheder tilførslen af kapital skaber.
Det åbner især muligheder for at få godkendt virksomhedens produkter hos de regulatoriske myndigheder. Brain + arbejder digitalt uden brug af medicin. De hjælper demens og alzheimers patienter med at genoptræne hjernecellerne. Der er meget på spil de kommende år.
Kim Baden Christensen forventer, at virksomhedens første produkter er klar i 2025.

Sidste nyt....

Efter optagelsen af denne podcast er der kommet en nyhed om produktlancering.

Brain+ har underskrevet en partneraftale med RoX Health (https://roxhealth.com/), et datterselskab af den globale farmavirksomhed Roche i Tyskland, for at bringe de første demensprodukter ud på det tyske marked. Brain+ sigter mod at have den første produktversion tilgængelig i Danmark og Tyskland i 2023. Det er to år tidligere end forventet. Den første version af Cognitive Stimulation Therapy (CST) produkterne vil blive tilbudt til uddannede terapeuter, der arbejder direkte med mennesker, der lider af demens. Senere produktversioner vil fokusere på hjemmelevering af terapien.

En af medstifterne af Brain+, Kim Baden Christensen, fortæller om virksomhedens nylige børsnotering og hvilke muligheder tilførslen af kapital skaber.

Det åbner især muligheder for at få godkendt virksomhedens produkter hos de regulatoriske myndigheder. Brain+ arbejder digitalt uden brug af  medicin. De hjælper demens og alzheimers patienter med at genoptræne hjernecellerne.

For mere dybtgående information, gå til https://www.brain-plus.com/investor/

Mere fra samme indlægsholder

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Ved videre brug accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere