Tour de kunstig intelligens

Jonatan Møller Gøttcke er medstifter af AI-virksomheden OpGo. Han tror på, at kunstig intelligens med fordel kan anvendes i langt de fleste virksomheder. I alle typer af virksomheder til at løse rigtig mange opgaver i hverdagen.

0
Spilletid: 24 minutter.
Jonatan Møller Gøttcke er medstifter af AI-virksomheden OpGo. Han tror på, at kunstig intelligens med fordel kan anvendes i langt de fleste virksomheder. I alle typer af virksomheder til at løse rigtig mange opgaver i hverdagen.

Kundeanalyser, dokumenthåndtering, ruteplanlægning. Inden han deltog i denne podcast gav han sine følgere på Linked In, Instagram og Facebook tilbud om at svare på spørgsmål. Han besvarer tre af disse spørgsmål i programmet. Tag med på denne tour de kunstig intelligens.
.
Tidligere artikelMangel på digitalt kompetent arbejdskraft i Danmark
Næste artikelDansk byggeri skal investere mere i ny teknologi