Har du noget på hjertet

0

Er du meningsdanner, debattør, beslutningstager, forsker eller bare digital nørd og har noget på hjertet inden for digitale teknologier, kan du blogge på Digitalt og få dine indlæg delt i Digitalt´s netværk.

Digitalt har allerede etableret et netværk af bloggere, men der er plads til flere der har noget på hjertet. Digitalt er ikke en platform til salg, vi byder bloggere velkomne, som har noget på hjertet og gerne vil dele sine holdninger og erfaringer.

Redaktionen på Digitalt kan eventuelt hjælpe den enkelte blogger med at få den rigtige vinkel frem. Vores bloggere er eksperter inden for et givet område. Vores målsætning er at få relevante blogs ude fra ”marken”, og at I vil dele holdninger og erfaringer fra projekter, business cases, løsninger som er i brug. I skal ikke kompromittere jer selv eller jeres kunder eller rådgivere, men alene give det videre, som I mener andre kan lære af eller emner, som I mener er væsentlige at formidle.

Når Digitalt ønsker at etablere et netværk af bloggere, er det selvfølgelig for at få stof, som vi ikke selv er i stand til at producere og som vi mener er relevant for læserne, men også fordi den enkelte blogger kan udnytte det fælles netværk der udbygges på Digitalt, når indholdet bliver delt på de sociale medier.

Har du interesse i at komme med indlæg på Digitalt, må du gerne fortælle lidt om hvilket emne, du gerne vil skrive om og hvordan du tænker du vil bidrage, så tager vi en snak. Skriv en mail til redaktør Flemming Kjærsdam på fk@digitalt.dk

Tidligere artikelVirksomheder svarer ikke på jobansøgninger
Næste artikelEr blockchain grøn eller sort teknologi?