Podcasts

Machine learning er langt mere kompliceret end robotter

Tim Daniel Hansen er medstifter og medejer i Droids Agency og er specialist i kunstig intelligens, machine learning og softwarerobotter. Han fortæller om, hvorfor der er langt flere virksomheder og offentlige myndigheder som i dag bruger softwarerobotter frem for kunstig intelligens og machine learning til automatisering.

KMD på japanske hænder

Interview med KMDs administrerende direktør Eva Berneke, om japanske NECs køb af KMD og de perspektiver købet bringer med sig.

Kunstig Intelligens er med ombord i hverdagen

Ph.d. i Kunstig Intelligens Thomas Terney, der har skrevet bogen ”Kampen om fremtiden”, fortæller om, hvordan Kunstig Intelligens bruges i hverdagen og hvordan det påvirker teknologier og mennesker. ”Vi møder Kunstig Intelligens hver eneste dag. Det er bare ikke altid, vi tænker over det. For 15 år siden var spam i mails et kæmpe problem. Det kostede virksomheder milliarder. I dag er der virtuelle digitale assistenter, som sorterer mails i dit mailsystem, så omtrent halvdelen af alle mails bliver filtreret fra. Det er Kunstig Intelligens”.

Hvornår skal man anvende kunstig intelligens?

Thomas Schultz er kommerciel direktør i ENVERSION, et udviklingshus, der har stor erfaring med kunstig intelligens-baserede løsninger inden for sundhed og økonomi. Han giver her sit bud på, hvornår kunstig intelligens er det rette redskab, og hvornår det ikke er. Hør også nogle nyttige råd om indførelse af kunstig intelligens i din organisation.